Warehousing

Een netwerk van warehouses op strategische locaties met een breed scala van diensten met toegevoegde waarde

Warehousing

Wij doen wat wij beloven

Onze zorg voor de lading welke wij opslaan is duidelijk zichtbaar wanneer u onze warehouses bezoekt. Schoon, gestructureerd en veilig. Dit komt ook terug in de informatie die wij u verstrekken. Dankzij onze state-of-the-art ICT oplossingen, weet u altijd precies wat we voor u opslaan, hoe lang het er staat en welke stappen er zijn doorlopen. Als laatste de documentatie, waarbij wij zorgen dat u de juiste documenten krijgt welke voldoen aan de wet- en regelgeving.

Het toevoegen van waarde

Omgaan met uw lading alsof het onze eigen lading is, dat is voor ons de basis om te doen waar we goed in zijn. Onze passie voor opslag zorgt ervoor dat wij meer diensten aanbieden dan alleen maar op slaan van uw goederen.

Zo kunnen wij:

  • Wegen
  • Inpakken en ompakken
  • Labelen van producten
  • Voorraadbeheer
  • Orderpikken en sorteren
  • Kwaliteitscontroles, veterinaire en fytosanitaire inspecties
  • Leveren

Kortom: wij kunnen waarde toevoegen aan uw producten.

Strategische locaties

Onze warehouses zijn gelegen op strategische locaties met uitstekende verbindingen naar water, spoor-, weg- en luchtvervoer. Meestal op het Europese vasteland, maar ook in Durban Zuid-Afrika. Daarnaast hebben we strategische partnerschappen met andere warehouses. Dit stelt ons in staat om u te bedienen waar u dit nodig heeft. Voor alle type opslag bieden wij een mogelijkheid. Droge opslag, klimaatbeheersing en koude opslag, gespecialiseerde food (HACCP + BRC S & D) en high-tech opslag.

Amsterdam 50.000m2
Antwerpen 10.000m2
Harlingen 15.000m2
Hull 20.000m2
Rotterdam 35.000m2
Velsen 42.500m2

Vraag een offerte aan

+31 (0)20 705 24 44

Wij bellen u

* Wij bellen u binnen 24 uur

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon(*)
Vul uw telefoonnummer in

(*)
Ververs Ongeldige invoer

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 705 24 44

Vraag een offerte aan