Over TMA Logistics

Als het om logistiek gaat, zeggen we nooit nee. We hebben voor bijna iedere vraag een oplossing

Geschiedenis

We care about cargo

Als het om logistiek gaat, zeggen we nooit nee. We hebben voor bijna iedere vraag een oplossing, en zo niet, dan gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Met onze know-how en de drive om iedere klus voor elkaar te krijgen, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw lading. Dat doen wij voor u. We care about cargo.

Full-service-oplossingen

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd. De meeste diensten worden geleverd door de gezamenlijke inspanning van onze werkmaatschappijen: Thor Shipping & Transport (TST), MEO en ACS logistics. Het is de gecombineerde kracht van deze bedrijven die telt, want door samen te werken is alles mogelijk en hoeven we nooit nee te zeggen. Dus als het antwoord ‘Ja’ is dat u wilt horen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Missie

Wij zijn toegewijd om met kwaliteit de meest efficiënte logistieke diensten te leveren tegen de laagst mogelijke kosten. Dit bereiken wij door onze “Can do” mentaliteit en de transparante samenwerking met onze opdrachtgevers.

Werken bij

Bij TMA Logistics willen we graag weten WIE je bent en niet WAT je bent. Dus als we jou de vraag stellen wie je bent, vragen we meer dan een goed CV en een gezonde portie ambitie. Dan zijn we benieuwd of jij onze passie deelt: We care about cargo. Daarnaast willen wij weten of jij het in je hebt om, samen met ons, aan je eigen toekomst en die van TMA Logistics te bouwen. Maar bovenal: de toekomst van onze klanten.

Bekijk onze vacature(s)

Sponsoring

TMA Logistics ondersteunt sport in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. Zo zijn wij onder andere sponsor bij Voetbalclub AZ Alkmaar, FC Volendam en Telstar. Ook vind je TMA Logistics terug in de schaatssport (sponsor van de SKITS).

Daarnaast dragen wij graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van sporttalent en steunen daarom dan ook diverse amateur verenigingen.

Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat TMA Logistics niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start.

 

Certificaten

Image 1

Image 1

Image 1

Image 1

Image 1

Image 1

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 448 78 44

Vraag een offerte aan

Log in Personeel